Jiwa Kacau Petanda Toksin Yang Banyak Dalam Badan

Toksin berkait rapat dengan sistem pencernaan dan juga hati manusia.  Hati juga adalah organ yang penting dalam detox kerana hati adalah tempat penting dalam pengeluaran toksin dari tubuh. Toksin boleh ada dalam semua badan manusia. Sisa makanan, ubatan, merokok dan pengambilan makanan yang tak seimbang termasuk merokok takkan dapat dapat dikeluarkan dari tubuh. Dah agak tak dapat keluar, rasanya semua duduk kat mana? Yang ni la, akan pergi keseluruh badan kita dan akan terkumpul.  Bayangkan umur kita 30an, dan sisa toksin yang simpan? Mesti terlampau banyak. Lagi lah, kita memang tak pernah buat apa apa detox pada badan. Memang risiko lambakan toksin itu adalah sangat tinggi.Petanda Toksin Banyak Dalam Badan.

Bila toksin banyak, ianya akan mengganggu sistem pembuangan air besar. Sebab ni adalah cara buang toksin secara normal. Kalau nak tahu, secara normal dalam sehari, wanita akan lebih kerap membuang air besar berbanding lelaki. Kalau lelaki normal, mesti 1 hari sekali. Kalau perempuan mungkin 2 kali. Kalau kita banyak toksin dalam badan, macam macam akan mula terjadi. Contohnya, keliling mata yang gelap, letih, susah bangun tidur, banyak angin, alahan, sakit sendi, berat badan naik, jerawat dan termasuk lah selulit!

Fungsi Detox

Detox macam mencuci usus! Sental segala kotoran pada usus. Sebab, kalau usus yang tak bersih  dan badan banyak toksin, emosi pun akan celaru! Was-was, cepat marah, degil, tak yakin dan tak boleh duduk diam, itu juga petanda kita banyak toksin!! Kalau kita melihat keadaan orang yang selalu was was dan kerap tak yakin, itu memang petanda dia mempunyai toksin yang banyak! Jiwa kacau!!

Kisah Buat Detox dan Kembali Sihat

CARA PEMBELIAN  SET DETOX :


Cara 1 - Anda boleh buat pembelian sendiri dengan klik pada link ESELL di bawah.

 Shaklee akan pos terus pada alamat anda menggunakan City Link atau GDEX Express.

Cara 2 - Sekiranya anda mahu penjimatan berganda, anda boleh mendaftar keahlian Shaklee dengan cara menghubungi saya http://www.wasap.my/60125716112Cara 3 -  Sekiranya anda berada disekitar Port Dickson, Lukut, Seremban dan Senawang, boleh set kan temujanji dan saya akan hantar kan didepan pintu rumah anda!


FARHANAH OMAR
Call/ Whatapps: 0125716112

Nak senang just click kat sini:

Jom like dan Follow saya:
FB: Farhanah Omar
Fb Pages: Supplement Farqistina
Instagram: farqistina

CASH ON DELIVERY: 
PORT DICSKON, LUKUT, PASIR PANJANG, TELUK KEMANG, SEREMBAN, SENAWANG

SHARE
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment